MKB

websites en advisering

Wilt u uw website beter laten presteren?

  • Hoe goed wordt uw site nu gevonden?
  • En levert dat ook bezoekers op?
  • En worden die bezoekers ook klanten?

Drie essentiële vragen die het succes van iedere website bepalen. Hoe goed uw site ook gevonden wordt – als niemand op de link klikt levert het geen bezoekers op. En is een bezoeker eenmaal aangekomen op uw website – vindt hij dan ook wat hij zoekt? Oogt het betrouwbaar en uitnodigend genoeg om tot actie over te gaan? (een formulier in te vullen, iets te bestellen, etc.? En kan hij dat dan ook makkelijk doen? Is het betaalproces vriendelijk en betrouwbaar genoeg om daadwerkelijk tot de betaling over te gaan?

We begeleiden o.a. commerciële organisaties met diverse webshops (o.a. drogisterij- en gezondheidsproducten). Dat zijn grote shops met een zeer ruim aanbod. Al bij een half procent meer omzet praat je over grote bedragen.

Voortdurende monitoring en een sterke commerciële insteek is essentieel voor succes. Voor een goed rendement is een goede klantervaring van de website en het aankoopproces een vereiste. Het voortdurend meten van wat wel en wat minder goed werkt verhoogt het rendement van de site. De combinatie van een aantrekkelijke website, succesvolle landingspagina’s en wekelijkse nieuwsbrieven, blogs, SEO en SEA zorgen voor een goede omzet en ROI.

Wij hebben ruime ervaring met het vindbaar maken en verbeteren van commerciële sites – we weten inmiddels wat wel en wat niet werkt. Zorg samen met ons dat alle lichten op groen komen te staan en haal die klanten binnen!
 Vraag om een vrijblijvende kennismaking